maanantai 19. syyskuuta 2011

Wind of Change.

Käsillä oleva syksy on jo heti alkajaisiksi tuonut tullessan joukon muutoksia, jotka ovat luonnollisesti hidastaneet uuden blogin päivitystahtia. Elämä jaksaa yllättää - ja välillä heitetään kuperkeikkaa isolla voltilla. Ensimmäinen muutos tapahtui noin viikko sitten, kun muutimme päivän varoitusajalla uuteen asuntoon. Kiireaikataululla, muuttoauton aikalimitin kanssa kilpaa kannoimme tavaroita uuteen asuntoon. Syy nopeaan toimintaan oli vanhan asunnon jo pitkäksi venähtänyt kosteusvauriosta johtuva remontti, joka veti pariskunnan hermot kireäksi, kun asuintilana oli kaikkinee tavaroineen yksi huone. Toinen syy muuttoon oli asunnon valloittaneet sokeritoukat. Uuden asunnon löydyttyä olimme heti valmiit irtisanomaan vanhan asuntomme.

Toinen iso muutos liittyy perheenlisäykseen. Noin kuukauden päästä koiramme Iivari saa kaverikseen shih tzu -vauvan. Päätöstä punnittiin puolin jos toisin, mutta koiranpennun nähtyämme peli oli selvä. Siitä on yhdeksän vuotta, kun tässä taloudessa viimeksi kasvatettiin koiranpentua. Nyt olisi hyvä aika taas paneutua pentuoppaisiin ja päivittää tietämys pennun kasvattamisesta.

Kolmas muutos koskee opintojani. Sain viime viikolla tietää, että minut on valittu hakemaani harjoittelupaikkaan. Vestonomin koulutusohjelmaanhan kuuluu puolen vuoden mittainen harjoittelu, joka aikuisopiskelijalle ei olisi niinkään pakollinen, mutta itse ainakin koen, että juuri harjoittelun kautta luodaan hyviä kontakteja työelämään. Työharjoitteluni alkaa jo tällä viikolla. Paljon järjestelyjä on tehty sen tiimoilta, että saan jotenkin aikataulutettua opinnot, työharjoittelun ja työt.

Kuulumisten rinnalla tyyliasioihin. Viime viikkojen vakiovarusteisiin on kuulunut musta, sidottava nahkavyö, jota olen yhdistellyt niin tunikan, mekon kuin paita-hame -yhdistelmän kanssa. Kerrassaan loistava asuste, joka luo ryhdikkyyttä. Vyön voisi ehdottomasti hankkia myös konjakin värisenä.


Mukavaa maanantaita!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

About Me

Oma valokuva
Satu
Kirjallisuustieteen ja vaatetusalan opiskelijan tasapainoilua, elämänhallintaa ja suuria huokauksia.
Tarkastele profiilia
satu.onefineday@gmail.com
Sisällön tarjoaa Blogger.

Follow this blog with bloglovin

Follow One Fine Day

Lukijat