keskiviikko 21. syyskuuta 2011

I WISH I WAS A RED HAIR GIRL

Uusimmassa Britti-Ellessä törmäsin kuvaan Taylor Tomasi Hillistä. Tämä tyylikäs punapää alkoi kiinnostaa välittömästi. Taustatutkimuksen jälkeen selvisi, että newyorkilainen Taylor on Marie Claire -lehden muotitoimittaja sekä Sigerson Morrison -kenkämerkin taiteellinen johtaja  – ei hullunpaa! Selaillessani kuvia Taylorista, en voi kuin ihastella hänen omaperäistä tyylitajuaan.

Ensimmäistä kertaa elämässäni huomaan myös himoitsevani punaista tukkaa – katsokaa nyt noita kuvia! Tänään pyörähtäessä mutkan Aleksanterinkadulla en voinut olla kiinnittämättä huomiota siihen, kuinka paljon punapäitä on liikenteessä, ja että kuinka upealta punakuparisävy kantajillaan näyttää. Koitan vakuutella itselleni, että kyseessä on ohimenevä hullutus ja sitä, kuinka punaista tukkaa saa värjätä jatkuvasti. Toisaalta taas muistelen erästä tukanvärjäysoperaatiota teinivuosilta, kun epäonnistuneen blondaussession tulosta paikattiin punakuparilla hiusvärillä, joka puolestaan näytti helkutin hyvälle. Samaisella värjäyssessiolla, jolloin itkin ensin ystävälleni blondausaineen tekemää haamulookia maistoin myös elämäni ensimmäisen lasin whiskyä, joka sillon sattui olemaan ainoa ensiapulääkitys ystäväni äidin baarikaapissa. Ja sitten keksittiinkin: "tehdään susta punapää".


Huomionarvoista, Taylor Tomasi Hillin upean tukan lisäksi, on ne muut tyylielementit, jotka tekevät naisesta tyyligurun. Näitä ovat: leopardikuosi, kissamaiset aurinkolasit, jotka muuten tuntuvat olevan naisen tavaramerkki, korkeat korot ja tehostevärit asusteissa. Juuri tämänkaltaisia naisia arvostan muotialalla - naisia, jotka ovat samalla sekä tyylikkäitä, omaperäisiä että räväköitä. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

About Me

Oma valokuva
Satu
Kirjallisuustieteen ja vaatetusalan opiskelijan tasapainoilua, elämänhallintaa ja suuria huokauksia.
Tarkastele profiilia
satu.onefineday@gmail.com
Sisällön tarjoaa Blogger.

Follow this blog with bloglovin

Follow One Fine Day

Lukijat